Rondreis Costa Rica online
Home > Praktisch > Kaart Costa Rica

Kaart van Costa Rica, Nicaragua en Panama


Bij Costa Rica online bouw je je Costa Rica reis op uit bouwstenen, dit zijn korte reisprogramma's van 2 tot 5 dagen. Je kunt Costa Rica ook combineren met Nicaragua en/of Panama, ook hier hebben we bouwstenen. In onderstaande Costa Rica kaart worden onze Costa Rica bouwstenen weergegeven. De bouwstenen in de buurlanden vind je op de Nicaragua kaart en de Panama kaart. Met deze kaarten krijg je een indruk van ons aanbod en een idee van de mogelijke routes. Met je muis kun je over de bolletjes navigeren en klappen de betreffende bouwstenen uit. Voor een overzicht van al onze bouwstenen klik je op de bouwsteen overzichtspagina.

Wanneer je bij ons een reis wilt aanvragen dan is dit mogelijk door bouwstenen te selecteren op ons aanvraagformulier. Je ontvangt van onze ervaren reisspecialisten een vrijblijvend voorstel op maat, desgewenst met vluchten. Onze reisspecialisten adviseren je graag bij het samenstellen van jouw ideale reisroute. Wil je je vragen telefonisch stellen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Op het aanvraagformulier kun je direct je bouwstenen selecteren.


Easy going San José De vulkaan, de waterval en het nevelwoud De vulkaan, de waterval en het nevelwoud Woudreuzen en zwavelmeren Pitstop in ananasveld Op zoek naar de magische quetzal Luieren aan het palmenstrand Natuurstrand en apenheuvel Dolfijnen en baaien van het zuiden Snorkelbaai ontmoet regenwoud Dwalen door het oerbos Naar het schildpadstrand Caribisch relax momentje Bamboeboot naar Bribridorp Gloriedagen van Granada Ontdek het pure Ometepe De koloniale charme van León

Per auto of per bus?

Op bovenstaande kaarten krijg je een goed beeld van de mogelijke routes. Met de stippellijnen geven we aan wat volgens ons de meest logische route is om door het land te reizen. Costa Rica en Nicaragua zijn landen waar de infrastructuur redelijk tot goed is waardoor de meeste afstanden goed met een huurauto te overbruggen zijn. De routes waarop dit niet mogelijk is worden aangegeven met een bus. In Panama reis je voornamelijk per bus en grote afstanden leg je per binnenlandse vlucht af.

 

 


Costa Rica online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter    Laat je inspireren door onze manier van reizen.