Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
   Rondreis Costa Rica: vulkaan Ometepe

   Bienvenido a Costa Rica!

   Individuele rondreizen Costa Rica

   Groen, groener, groenst: zo kun je Costa Rica gerust omschrijven. Houd je van natuur en actief bezig zijn dan haal je  hier je hart op: kano langs kaaimannen en brullende apen, tokkel hoog boven het nevelwoud en ga snorkelend op zoek naar schildpadden. Je slaapt in een junglelodge, een boomhut of bij de Tico thuis. Wij hebben de leukste plekjes voor je gevonden, jij puzzelt met ons, Costa Rica-kenners Maartje, Maaike en Kim je ideale reis in elkaar. Mét een combinatie met Nicaragua en Panama, als je dat wilt.

   Stel je eigen Costa Rica-reis samen

   Bouw jouw eigen Costa Rica-reis

   Met ons puzzel je je Costa Rica-reis in elkaar met bouwstenen: korte Costa Rica-reizen van 2-5 dagen die je combineert zoals je wilt. Wij zorgen ervoor dat je de highlights net even anders beleeft; zo kun je in Sarapiqui bij ananasboer Don Rodolfo de lekkerste ananas proeven en neemt inwoner Ray Brown je in Tortuguero mee in de kano om wilde dieren te spotten. We kiezen voor kleinschalige slaapplekken in de sfeer van het land en regelen vervoer en excursies alvast voor je. Liever een kant-en-klaar voorbeeld? Neem een kijkje bij onze flexibele Costa Rica-rondreizen.

   Wij helpen je op weg

   “Costa Rica’s aandacht voor de natuur is inspirerend en de sfeer is ongelooflijk relaxed. Een canopytour – zoeven tussen de boomtoppen van het nevelwoud – is een must-do voor avonturiers. ” – Costa Rica-expert Maartje

   Benieuwd geworden? Kijk dan eens rond op onze inspiratiepagina of bij onze bouwstenen en vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan. Heb je hulp nodig bij het puzzelen van je Costa Rica-rondreis of heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

   Rondreis met de huurauto tijdens je Costa Rica vakantie

   We geven je eerlijk advies

   We zijn zelf Costa Rica-fans in hart en nieren en we zijn natuurlijk zelf ook in het land geweest. We geloven erin dat we kwaliteit leveren als we echt weten wat we aanbieden. We willen graag weten hoe jij het liefste reist en geven je eerlijk advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. Zo kunnen we samen met jou de Costa Rica-reis bouwen die het beste bij je past.

   Riksja Costa Rica maakt deel uit van Riksja Travel, een club van enthousiaste reizigers die je meenemen op een reis naar het hart van je bestemming. Kijk voor meer informatie over ons op Riksjatravel.nl. Reis je met kinderen? Kijk dan eens op CostaricaKids.nl


   Volg ook ons Costa Rica-reisblog | laatste update 20 oktober 2017
   We inspireren je graag met onze eigen reiservaringen en delen actuele nieuwtjes met je op ons blog. Wat doe je als je voor de tweede keer naar Costa Rica gaat? Je wilt dan niet weer alle toeristische plekken af gaan, het laatste blog wijk van het gebaande pad af! neemt je mee naar de onbekende plekken van Costa Rica.