Rondreis Costa Rica: vulkaan Ometepe
Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw je eigen Costa Rica-rondreis

Maak je ideale individuele rondreis door Costa Rica

Groen, groener, groenst: dit is dé omschrijving van Costa Rica. Houd je van natuur en actief bezig zijn, dan kun je in Costa Rica je hart ophalen: kano langs kaaimannen en brullende apen, tokkel hoog boven het nevelwoud en ga snorkelend op zoek naar schildpadden. Je slaapt tijdens je rondreis met Riksja Costa Rica in een junglelodge, een boomhut of bij de Tico thuis. Wij hebben de leukste plekjes voor je gevonden, jij puzzelt samen met onze Costa Rica-reisexperts Kiki en Kim je ideale rondreis in elkaar. Mét een combinatie met Nicaragua en Panama, als je dat wilt.

Stel je eigen Costa Rica-rondreis samen

Voor reizigers, door reizigers

Met ons puzzel je je Costa Rica-rondreis in elkaar met bouwstenen: korte Costa Rica-reizen van 2-5 dagen die je combineert zoals je wilt. Wij zorgen ervoor dat je de highlights net even anders beleeft; zo kun je in Sarapiqui bij ananasboer Don Rodolfo de lekkerste ananas proeven en neemt inwoner Ray Brown je in Tortuguero mee in de kano om wilde dieren te spotten. We kiezen voor kleinschalige slaapplekken in de sfeer van het land en regelen vervoer en excursies alvast voor je. Liever een kant-en-klaar voorbeeld? Neem een kijkje bij onze flexibele Costa Rica-rondreizen.

Wij helpen je op weg

“Costa Rica’s aandacht voor de natuur is inspirerend en de sfeer is ongelooflijk relaxed. Een canopytour – zoeven tussen de boomtoppen van het nevelwoud – is een must-do voor avonturiers. ” – Costa Rica-expert Maartje

Benieuwd geworden? Kijk dan eens rond op onze inspiratiepagina of bij onze bouwstenen en vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan. Heb je hulp nodig bij het puzzelen van je Costa Rica-rondreis of heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Rondreis met de huurauto tijdens je Costa Rica vakantie

We geven je eerlijk advies

We zijn zelf Costa Rica-fans in hart en nieren en we zijn natuurlijk zelf ook in het land geweest. We geloven erin dat we kwaliteit leveren als we echt weten wat we aanbieden. We willen graag weten hoe jij het liefste reist en geven je eerlijk advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. Zo kunnen we samen met jou de Costa Rica-reis bouwen die het beste bij je past.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 
 
 

Riksja Travel

Riksja Costa Rica maakt deel uit van Riksja Travel, een club van enthousiaste reizigers die je meenemen op een reis naar het hart van je bestemming. Kijk voor meer informatie over ons op Riksjatravel.nl. Reis je met kinderen? Kijk dan eens op Riksja Family Costa Rica

 Volg ook ons Costa Rica-reisblog | laatste update 28 augustus 2019
We inspireren je graag met onze eigen reiservaringen en delen actuele nieuwtjes met je op ons blog. Costa Rica barst van de nationale parken, maar hoe kun je nu optimaal genieten zonder het gevoel te hebben in grote groepen te verkeren? Lees onze 5 x optimaal genieten van het drukbezochte Manuel Antonio!