Bij Riksja Costa Rica ook autohuur Costa Rica

Autohuur Costa RicaAutohuur Costa Rica

Een auto huren is dé manier om Costa Rica te zien, want juist met eigen vervoer kun je je Costa Rica reis heel efficiënt en relaxt opzetten. Met onze bouwstenen (korte Costa Rica reizen) bouw je je eigen reis. Onze reisspecialist houdt hierbij rekening met de kwaliteit van de wegen en rekent daarom niet in af te leggen kilometers maar in reistijd. Op sommige stukken zul je namelijk niet harder rijden dan 15km/uur, bijvoorbeeld naar Monteverde of Rincon. Een 4WD vinden wij daarom onmisbaar tijdens je selfdrive Costa Rica. Er is een aparte pagina voor autohuur in Nicaragua.

Aangezien we veiligheid en zekerheid onderweg erg belangrijk vinden, zijn onze prijzen autohuur Costa Rica inclusief de meest uitgebreide all-in verzekering. Zonder eigen risico en met een optimale dekking op pad. Bewegwijzering is nauwelijks tot niet te vinden in Costa Rica. Met een GPS wordt het rijden door Costa Rica erg makkelijk en kun je onderweg optimaal genieten. Deze is al bij de autohuur inbegrepen.

 

Prijzen autohuur Costa Rica - A-klasse

A-klasse

Intermediate SUV - Daihatsu Terios of gelijkwaardig

5 deurs, 1,3 liter, handgeschakeld, airconditioning, GPS

Compacte 4WD, bagage: 2 koffers en 2 tassen

Geschikt voor 2 personen

 

Prijs per dag:
€ 71,-
prijs bij huur vanaf 7 dagen
inclusief: all in verzekering

B-klasse

Costa Rica huurauto Gran Vitara

B-klasse

Suzuki Grand Vitara of gelijkwaardig

Grotere 4WD, 5 deurs, 2 liter, handgeschakeld of automaat, airconditioning, GPS

Bagage: 4 tassen

Geschikt voor 3-4 personen

 

Prijs per dag:
€ 74,-
prijs bij huur vanaf 7 dagen
inclusief: all in verzekering

C-klasse

Costa Rica huurauto Toyota 4 runner

C-klasse

Toyota Fortuner of gelijkwaardig

Grote 4WD, 3 liter, 5 deurs, diesel, automaat, airconditioning, GPS

Bagage: 4 tassen

Geschikt voor 4-5 personen

 

Prijs per dag:
€ 119,-
prijs bij huur vanaf 7 dagen
inclusief: all in verzekering

Klik hier voor de voorwaarden van Autohuur Costa Rica.

Wij raden je aan om na aankomst op je bestemming niet direct de huurauto in te stappen om nog een paar uur naar je overnachtingsplaats te rijden. Het is prettiger en veiliger om eerst even te acclimatiseren en uit te rusten van je vlucht. In Costa Rica hebben de weggebruikers ander verkeersgedrag dan in Nederland en gelden soms afwijkende verkeersregels.

In en rondom San José worden steeds meer flitspalen neergezet om het rijgedrag van de Tico’s (en toeristen) in de gaten te houden. De boetes kun al snel oplopen naar honderden dollars, let overal dus goed op de maximale-snelheidborden.

Als je nog vragen hebt over autohuur in Costa Rica dan kun je altijd mailen of bellen met een van onze Costa Rica reisspecialisten. Of rij mee met REiSREPORT in onderstaande video.

 

 

Verstuur je reisplan