Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

Menu Menu
 • 0
  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  Info

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30
  zaterdag, van 10:00-17:00

  Reizen naar Costa Rica, Panama en Nicaragua

  Bouwstenen zijn korte individuele Costa Rica reizen van 2 tot 5 dagen verspreid door het land. Je kunt ook kiezen voor een complete rondreis waarbij wij met de bouwstenen alvast logische routes hebben gevormd. Op de pagina ‘Hoe reis je in Costa Rica‘ vind je ook handige tips. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Maaike en Maartje helpen je graag verder.

  Kies een regio

  1 Costa Rica bouwstenen

  Costa Rica reizen

  Costa Rica kent een enorme diversiteit aan flora en fauna en staat bekend om de vele jungletochten, wandelingen door het oerwoud, vulkanen en tropische stranden. Met een huurauto rijd je van vulkanisch natuurpark naar nevelwoud, afgewisseld met ontspanning aan tropische stranden. Met een kano vaar je door het mangrovebos en speur je met je gids naar kaaimannen en luiaards, zoef je tussen boomtoppen met een canopytour, spot je dolfijnen tijdens een boottocht en ontdek je borrelende zwavelmeren en verborgen watervallen in de jungle.

  2 Nicaragua bouwstenen

  Nicaragua reizen

  Ben je op zoek naar cultuur, combineer dan je Costa Rica reis met Nicaragua. Hier ontdekten wij kleurrijke koloniale steden met oude gebouwen. Waan je in de gewoontes en gebruiken van de lokale bevolking door simpelweg plaats te nemen op één van de vele pleintjes. Ontdek Nicaragua als het land van de meren en vulkanen met een bezoek aan Ometepe, het grootste zoetwatereiland ter wereld. Fiets over het eiland, beklim de vulkaan of ontspan aan het strand. Nicaragua combineer je makkelijk met je Costa Rica reis door je auto bij de grens in te leveren en verder te reizen per shuttle transfer of lijnbus, of vlieg op Managua om daar je rondreis te starten.

  3 Panama bouwstenen

  Panama reizen

  Panama is minder ontdekt dan Costa Rica en staat bekend om het Panama-kanaal. Maar tijdens ons bezoek ontdekten we ook de bijzondere indianencultuur, koffieplantages en tropische eilanden. Palmenstranden en helderblauw water waar je de kleurrijke onderwaterwereld ontdekt door te snorkelen. In de binnenlanden bezoek je een koffieplantage waar je je eigen koffie maalt. Met binnenlandse vluchten reis je op een snelle manier naar de mooiste plekjes. Vanaf de Caribische kust in Costa Rica of met een directe vlucht van KLM bezoek je het nog niet onder de voet gelopen Panama.