Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Nicaragua: van koloniale flair tot stranden en vulkanen

   Bouwstenen in Nicaragua

   Wil je cultuursnuiven in Grenada of met de voetjes omhoog op Ometepe? Met onze Nicaragua-bouwstenen – korte reizen van een paar dagen – kun je je Costa Rica-reis uitbreiden. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele rondreizen door Costa Rica, Nicaragua en/of PanamaBel of mail ons: wij, Costa Rica- en Nicaragua-experts Maartje, Maaike en Kim helpen je graag op weg.

   ✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring             ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol
    Je ziet de highlights, maar mijdt de massa          Vervoer en excursies zijn geregeld

    

   Kies je favoriete Costa Rica bouwstenen
   Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
   Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

   Gloriedagen van Granada

   Reisschema: Granada
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 141,- p.p. bij 2 personen

   Reis vanuit Costa Rica, of bij aankomst in Managua, meteen door naar Granada. De oudste en volgens ons leukste stad van Nicaragua. Met een lokale gids beleef je de gloriedagen van Granada tijdens een stadstour. Slenter langs kleurrijke antieke kathedralen en sierlijke gebouwen voordat je een loom uurtje op het centrale plein gaat zitten. Hier komt bijna heel Granada gedurende de dag wel voorbij.

   Voeg deze bouwsteen toe aan je Costa Rica reis!

   Ontdek het pure Ometepe

   Reisschema: Ometepe
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 275,- p.p. bij 2 personen

   Ometepe Nicaragua is voor ons een rustpunt tijdens Nicaragua reizen en vanwege z’n natuur zeker een bezoek waard. Het eiland ligt in het midden van het grote Lago de Nicaragua, wat het grootste zoetwatermeer ter wereld is. Het eiland wordt gevormd door de twee vulkanen vulkaan Concepción en Maderas. Je kunt deze dagen gebruiken om in je hangmat bij te komen van alle indrukken tot nu toe. Wij ontdekten al fietsend het eiland en namen een verfrissende duik bij een waterval. Als je een goede conditie hebt beklim je één van de twee vulkanen.

   De koloniale charme van León

   Reisschema: León
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 172,- p.p. bij 2 personen

   Het heeft de grootste kathedraal van Latijns-Amerika en kerken vol gouden ornamenten: Léon. De stad is minder toeristisch dan Granada, maar de vele kunstenaars, studenten en filosofen maken het levendig en cultureel interessant. Heb je genoeg cultuur gesnoven, beklim dan de nabije Cerro Negro-vulkaan en zoef op een houten board vanaf de kraterrand naar beneden!

   Welke optie wil je aanvragen?

   De koloniale charme van León
   De koloniale charme van León - Special Stay
   x

   Zon, zee, San Juan

   Reisschema: San Juan del Sur
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 167,- p.p. bij 2 personen

   Op het strand van San Juan del Sur heerst een ontspannen sfeertje. Deze surfplaats aan de Pacifische kust is levendig met vele restaurants en gezellige barretjes. Er staat het hele jaar door wind en is daarom erg geliefd bij surfers. Een relaxte plek om je reis door Nicaragua af te sluiten of om tussendoor even te chillen.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Zon, zee, San Juan
   Surfles op het strand
   x

   Reggae- en snorkeleiland

   Reisschema: Corn Islands
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 587,- p.p. bij 2 personen (incl. binnenlandse vluchten)

   Na het dwalen door koloniale steden als Granada en León, vonden wij een verblijf op de tropische Corn Islands een prettige afwisseling tijdens je reis door Nicaragua. Je vliegt vanaf de hoofdstad Managua naar Big Corn Island om de komende dagen op z’n Zuid-Amerikaans bij te komen met een cocktail in je hand en op de achtergrond vrolijke reggae muziek. Rondom het eiland liggen een aantal scheepswrakken, bewoond door kleurrijke vissen en begroeid met koraal. Je kunt hier naar hartenlust snorkelen en duiken of juist bijkomen in je hangmat.

   1
   van
   5
   x