Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Panama: koffieplantages, indianen en idyllische stranden

   Bouwstenen in Panama

   Wil je het Panamakanaal bewonderen, je eigen koffie malen of kennismaken met de indianen? Met onze Panama-bouwstenen – korte reizen van een paar dagen – kun je je Costa Rica-reis uitbreiden. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele rondreizen door Costa Rica, Nicaragua en/of PanamaBel of mail ons: wij, Costa Rica- en Panama-experts Maaike en Maartje, helpen je graag op weg.

   ✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring             ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol
    Je ziet de highlights, maar mijdt de massa          Vervoer en excursies zijn geregeld

   Kies je favoriete Costa Rica bouwstenen
   Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
   Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

   Verrast door Panamastad

   Reisschema: Panama City's oude stad en het Panamakanaal
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 275,- p.p. bij 2 personen

   De landen in Centraal Amerika zijn klein, maar toch zo verschillend; Panama City laat dit zien in een notendop. Iedereen kent het Panamakanaal, maar Panama Stad is niet alleen een toegangspoort tot dit groene land en de rest van Centraal Amerika. 

   Het is een bestemming op zich: een koloniale wijk, wolkenkrabbers en een oude Spaanse nederzetting. Om een goed beeld te krijgen regelen we een chauffeur die je de highlights laat zien. Jungle, traditionele culturen en tropische eilandjes vind je op ‘steenworp’ afstand.
   verder lezen

   Voeg deze bouwsteen toe aan je Costa Rica reis!

   Panama Island Hangout

   Reisschema: Bocas del Toro
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 168,- p.p. bij 2 personen

   Op een eiland is de sfeer toch altijd net even anders. Vanuit Costa Rica reis je in een paar uur naar de idyllische eilandengroep Bocas del Toro in de Caribische zee, net over de grens met Panama. De eilanden liggen in helder en warm snorkel- en duikwater en hebben een gemoedelijke, Caribische bevolking. 

   Je verblijft twee volle dagen op het eiland Isla Colon met een relaxte reggae sfeer. Vanuit hier kun je met een boottocht heel gemakkelijk dolfijnen spotten.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Panama Island Hangout
   Panama Island Hangout - verblijf met zwembad
   x

   Koffieheuvel in het binnenland

   Reisschema: Boquete
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 306,- p.p. bij 2 personen
   Beste reistijd: van december tot april

   Alle zintuigen op scherp tijdens je verblijf in deze vruchtbare en kleurrijke vallei. De komende dagen ga je één van de best bewaarde geheimen van Panama ruiken, proeven en zelf roosteren in Boquete. Niet alleen koffiebonen houden van dit vochtige, koele klimaat maar ook vele bomen, vogels en bloemen. 

   Alleen al in de tuin van je cabaña tref je eucalyptus-, sinaasappel- en avocadobomen. Dit is ook dé bouwsteen waarbij je het binnenland van Panama ingaat en actief kunt zijn. De bergachtige omgeving leent zich erg goed voor het maken van wandelingen dus vergeet vooral je wandelschoenen niet in te pakken.
   verder lezen

   Onthaasten op Kuna-wijze

   Reisschema: San Blas eilanden
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 648,- p.p. bij 2 personen

   De komende dagen verblijf je op een eiland van de San Blas archipel dat beheerd wordt door een Kuna familie. De Kuna bewonen een aantal dichtbevolkte eilanden van de archipel. Daarnaast liggen er honderden idyllische eilanden verspreid in het azuurblauwe water. Je verblijft op Yandup, een eiland zoals kinderen dat tekenen. 

   Een paar palmbomen, wit strand en een ondergaande zon. De Kuna zijn trots op hun afkomst en de traditionele sieraden en rijk geborduurde kleding laten dat meteen zien. De lokale gids legt je alle gebruiken uit en zorgt dat je kennis maakt met wevende Kuna vrouwen. Verder? Maaltijden van verse vis en natuurlijk luieren in je cabaña.
   verder lezen

   1
   van
   4

   * Bovenstaande prijzen zijn geldig tot 31 november 2017. Vanaf 1 december gelden afwijkende prijzen.

    

   x