Panama rondreis: Bocas del Toro

Panama: koffieplantages, indianen en idyllische stranden

Bouwstenen in Panama

Wil je het Panamakanaal bewonderen, je eigen koffie malen of kennismaken met de Kuna indianen? Met onze Panama-bouwstenen – korte reizen van een paar dagen – bouw jij je eigen Panama-reis. Dit kan in combinatie met een bezoek buurlanden Costa Rica en/of Nicaragua, maar je kunt ook alleen voor Panama kiezen. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele rondreizen door Costa Rica, Nicaragua en/of PanamaBel of mail ons: wij, Costa Rica- en Panama-experts Maartje, Maaike en Kim helpen je graag op weg.

De prijzen zijn geldig voor 2018. Voor reizen in hoogseizoen (jan t/m april en december) geldt een toeslag. 

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring             ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol
 Je ziet de highlights, maar mijdt de massa          Vervoer en excursies zijn geregeld

Kies je favoriete Costa Rica bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Panama City's oude stad en het Panamakanaal
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 244,- p.p. bij 2 personen

De landen in Centraal Amerika zijn klein, maar toch zo verschillend; Panama City laat dit zien in een notendop. Iedereen kent het Panamakanaal, maar Panama Stad is niet alleen een toegangspoort tot dit groene land en de rest van Centraal Amerika. Het is een bestemming op zich: een koloniale wijk, wolkenkrabbers en een oude Spaanse nederzetting. Om een goed beeld te krijgen regelen we een chauffeur die je de highlights laat zien. Jungle, traditionele culturen en tropische eilandjes vind je op ‘steenworp’ afstand.

Voeg deze bouwsteen toe aan je Costa Rica reis!

Reisschema: Bocas del Toro
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 196,- p.p. bij 2 personen

Op een eiland is de sfeer toch altijd net even anders. Vanuit Costa Rica reis je in een paar uur naar de idyllische eilandengroep Bocas del Toro in de Caribische zee, net over de grens in Panama. De eilanden liggen in helder en warm snorkel- en duikwater en hebben een gemoedelijke, Caribische bevolking. Je verblijft op het hoofdeiland Isla Colón met een relaxte reggae sfeer. Vanuit hier kun je met een boottocht heel gemakkelijk dolfijnen spotten.

Welke optie wil je aanvragen?

Panama Island Hangout
Panama Island Hangout - verblijf met zwembad
x
+
Reisschema: Boquete
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 242,- p.p. bij 2 personen
Beste reistijd: van december tot april

Zet alle zintuigen op scherp tijdens je verblijf in deze vruchtbare en kleurrijke vallei. De komende dagen ga je één van de best bewaarde geheimen van Panama ruiken, proeven en zelf roosteren in Boquete. Niet alleen koffiebonen houden van dit vochtige, koele klimaat maar ook vele bomen, vogels en bloemen. Je verblijft tussen de groene heuvels en bergen op loopafstand van het stoffige dorpje. Dit is ook dé bouwsteen waarbij je het binnenland van Panama ingaat en actief kunt zijn. De bergachtige omgeving is ideaal voor het maken van wandelingen.

Reisschema: San Blas eilanden
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 558,- p.p. bij 2 personen

De komende dagen verblijf je op een eiland van de San Blas archipel dat beheerd wordt door een Kuna familie. De Kuna bewonen een aantal  van de San Blas eilanden, daarnaast zijn er nog honderden idyllische eilanden. Je verblijft op Yandup, een eiland zoals kinderen dat tekenen. Een paar palmbomen, wit strand en een ondergaande zon. De Kuna zijn trots op hun afkomst en dat zie je aan hun traditionele sieraden en rijk geborduurde kleding. De lokale gids legt je alle gebruiken uit en zorgt dat je kennis maakt met wevende Kuna vrouwen. Verder eet je hier verse vis en luier je fijn in je cabaña.

1
van
4
x

Verstuur je reisplan