Costa Rica reis samenstellen - Luiaard langs de wegJe eigen Costa Rica reis samenstellen bij Riksja Costa Rica

Eenvoudig te combineren met Nicaragua en/of Panama…

Bij Riksja Costa Rica heb je de mogelijkheid om zelf een individuele Costa Rica reis samen te stellen of om Costa Rica te combineren met reizen in de buurlanden Nicaragua en Panama.

We raden aan om je eerst te oriënteren op basis van onze bouwstenen. Bouwstenen zijn korte reisprogramma’s van 2 tot 5 dagen door het hele land. Wij reisden zelf in Costa Rica en hebben onze bouwstenen zo samengesteld, dat je de afwisseling en ervaringen krijgt die je verwacht op een Costa Rica reis. Je reist bij ons met een kleine 4wd of juist met lokale bussen. Dit geeft je de gelegenheid om het land op je eigen manier te beleven en de vriendelijkheid van de Costa Ricanen te ervaren.

Bij aankomst in Costa Rica is het prettig dat je vervoer en de eerste twee overnachtingen geregeld zijn. Met een Startpakket San Jose regelen wij dit voor je. Je kunt ook één van onze individuele rondreizen kiezen, waarbij wij al leuke, logische combinaties hebben gemaakt van bouwstenen. Onze ervaren Costa Rica reisspecialist helpt je graag op weg. Je kunt vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen in ‘mijn reisplan‘ of een mail sturen met daarin je wensen en contactgegevens.

Veel plezier bij de voorbereiding en het samenstellen van jouw Costa Rica reis.

 

Open hier het overzicht van Costa Rica bouwstenen