Inspiratie voor je Costa Rica vakantie

Afwisseling tijdens een individuele Costa Rica vakantie vinden wij belangrijk en dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande beelden krijg je een goed idee van wat er zoal te zien en doen is in Costa Rica, maar ook wat wij als Riksja Costa Rica te bieden hebben aan jou als klant.

Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je eigen individuele vakantie in Costa Rica samen. Met onze ervaren reisspecialisten zet je je wensen om in een vrijblijvend reisplan.

Costa Rica vakantie - foto's makenCosta Rica reizen kikkerPanama combineren met Costa RicaSelfdrive costa ricaCosta Rica aapVakantie Costa Rica kustCosta Rica accommodatieCosta Rica vakantie wildlifeCosta Rica regenCosta Rica colibriMonteverde CanopytourManuel Antonio Luiaard

Wij, Kiki en Kim, vinden het ook leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en om actuele en leuke nieuwtjes met je te delen.

 

 

 

Vraag jouw portie inspiratie aan!

Ben je nog aan het oriënteren op Costa Rica en aan het puzzelen waar je heen wilt? Wij delen graag onze insidertips met je: plekken die je wat ons betreft niet mag missen! Vraag onze gratis inspiratiemail aan.