Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Inspiratie voor je Costa Rica vakantie

   Afwisseling tijdens een individuele Costa Rica vakantie vinden wij belangrijk en dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande beelden krijg je een goed idee van wat er zoal te zien en doen is in Costa Rica, maar ook wat wij als Riksja Costa Rica te bieden hebben aan jou als klant.

   Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je eigen individuele vakantie in Costa Rica samen. Met onze ervaren reisspecialisten zet je je wensen om in een vrijblijvend reisplan.

   Costa Rica vakantie - foto's makenCosta Rica reizen kikkerPanama combineren met Costa RicaSelfdrive costa ricaCosta Rica aapVakantie Costa Rica kustCosta Rica accommodatieCosta Rica vakantie wildlifeCosta Rica regenCosta Rica colibriMonteverde CanopytourManuel Antonio Luiaard

   Wij, Maaike en Maartje, vinden het ook leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en om actuele en leuke nieuwtjes met je te delen. Zo schrijven we over wat handig is om mee te nemen naar Costa Rica, geeft ze de top 5 nationale parken van Costa Rica en lees je het reisverslag van reizigers Merita en Anita. Benieuwd naar onze laatste update? Lees deze op ons Costa Rica reisblog.