Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Costa Rica reisblog van reizigers Gerard en Jolanda

   blog-palmboomHet is al een tijdje geleden (oktober 2014) dat Gerard en Jolanda een rondreis maakten door het groene Costa Rica. Onlangs kwamen wij hun verhalen weer tegen en wilden deze inspirerende blog toch nog even met je delen. De verhalen, foto’s en filmpjes geven een goed beeld weer van Costa Rica en kunnen je helpen bij het plannen van je eigen reis. De felgekleurde kikkertjes, de luiaards en de aapjes staan in ieder geval weer prachtig in beeld.

   blog-kikker-op-vingerDe reis van Gerard en Jolanda begon in de hoofdstad San Jose. Daarna bezochten ze het nationale park Tortuguero, het dorpje La Fortuna, de nevelwouden van Monteverde, het vulkanisch landschap van Rincon de la Vieja en de stranden van Samara. De reis eindigde in Manuel Antonio. Het hoogtepunt van hun reis was Tortuguero, waar ze in het donker, tijdens een tropische regenbui, op zoek gingen naar schildpadden die hier eieren leggen op het strand. En die hebben ze gevonden. “We hebben tientallen eieren voorbij zien komen. Het was echt een magisch moment”, aldus Gerard en Jolanda.

   Ben je benieuwd naar de avonturen van Gerard en Jolanda in Costa Rica? Kijk dan even op hun reisblog: www.geerenjo.wordpress.com

   Vind je dit blog interessant? Wil je graag meer ervaringen van andere reizigers lezen. Dan raad ik je zeker aan de volgende te lezen:

   Of ga terug naar het Costa Rica-reisblog

    

   Geen reacties

   Reageren

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *