Reizen met kinderen in Costa Rica

Costa Rica reizen met kinderen / tieners

Steeds meer reislustige ouders ontdekken dat rondreizen door Costa Rica met (kleine) kinderen en tieners heel erg leuk is. Kinderen zijn nieuwsgierig en kijken op een andere manier naar de wereld. Aangezien reizen met kinderen toch net even anders is, hebben we een aparte website voor onze familiereizen: CostaRicaKids.

Costa Rica is het meest ontwikkelde en veiligste land van Midden-Amerika en de vriendelijke bevolking spreekt bovendien goed Engels. Met je huurauto reis je met je gezin vrij door het land. De dagafstanden zijn kort en de landschappen divers. Je reist op een relaxt tempo en blijft vaak wat langer op een plek want het reizen door Costa Rica is namelijk best intensief. Je slaapt onderweg in kleinschalige hotels, met famileikamers en een zwembad zoals comfortabele junglehuisjes, een ecolodge aan een schildpadstrand of een landhuis met vlindertuin.

Naast het verblijf en je vervoer zijn ook een aantal een leuke, niet te missen excursies al inbegrepen in je Costa Rica rondreis. Per kano glijd je over groene kanalen door het regenwoud, zodat je als ‘Freek in het Wild’ dieren kunt spotten. Of zoek het hogerop, door aan een kabelbaan door de mistige boomtoppen te zoeven.

Verstuur je reisplan