Vanuit het vliegtuig

Vliegticket Costa Rica, Nicaragua en/of Panama nodig?

De KLM werelddeal weken starten op donderdag 9 januari 2020. Deze verlaagde tarieven (excl. ticketing-, servicekosten en vliegticketgarantie) kun je bij ons boeken tot en met 16 september 2019. Je kunt reizen in alle maanden, behalve de zomer- en kerstvakantie. Vraag onze reisspecialist naar de mogelijkheden.

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis
We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Costa Rica, Nicaragua en/of Panama voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Costa Rica, Nicaragua, Panama-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:
✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket Costa Rica, Nicaragua en/of Panama zoeken en boeken?
Je kunt natuurlijk ook zelf je Costa Rica, Nicaragua en/of Panama-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Costa Rica, Nicaragua en Panama, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Dit kosten vliegtickets Costa Rica, Nicaragua en Panama:

vliegticket Costa Rica United airlines Laagseizoen vanaf €649,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
Hoogseizoen vanaf €950,- p.p. Economy Overstap via New York of Houston
vliegticket Costa Rica Delta airlines Laagseizoen vanaf €699,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
Hoogseizoen vanaf €1039,- p.p. Economy Overstap via Atlanta
vliegticket Costa Rica klm Laagseizoen vanaf €699,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
Hoogseizoen vanaf €855,- p.p. Economy Overstap via Panama Stad of Mexico Stad
vliegticket Costa Rica United airlines Laagseizoen vanaf €749,- p.p. Economy Route Brussel - San José
Hoogseizoen vanaf €1400,- p.p. Economy Overstap via New York of Houston
vliegticket Costa Rica klm Laagseizoen vanaf €665,- p.p. Economy Route Amsterdam - Panama Stad - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €995,- p.p. Economy Overstap geen
Laagseizoen vanaf €649,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
Hoogseizoen vanaf €1050,- p.p. Economy Overstap via Madrid

Laagseizoen: tot half juni, vanaf half augustus tot half december
Hoogseizoen: eind juni t/m half augustus en de kerstperiode

Vliegen naar of via Amerika of Canada

Als je reist naar of via de USA, dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de volgende website: ESTA. Het invullen duurt ongeveer een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Voor het invullen van het formulier moet US$ 14,- betaald worden. Hier is een creditcard voor nodig. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver word je geweigerd op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is.

Vlieg je via Canada dan ben je vanaf 29 september 2016 verplicht om een eTA (Electronic Travel Authorization) aan te vragen (vergelijkbaar met de ESTA voor de Verenigde Staten). Ons advies is om deze verplichte reistoestemming minimaal 4 weken voor vertrek te regelen. Heb je geen eTA dan kun je geweigerd worden op de vlucht of een boete krijgen. De kosten voor de aanvraag bedragen $7,- Canadese dollar per persoon en kunnen alleen met een creditcard betaald worden. Hier vraag je het aan: eTA.

Wat is ingebrepen bij je vliegticket?

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Costa Rica).

Vliegen met KLM

Wij werken graag samen met KLM. Lees meer over de voordelen van vliegen met KLM.

Betaal de laagste prijs voor je vliegticket

Omdat we samenwerken met tal van luchtvaartmaatschappijen en Airtrade (IATA en ANVR) –
– de grootste ticketleverancier van Nederland -, zijn we verzekerd van de laagst mogelijke
vluchtprijzen. Bovendien zijn we als een van de eersten op de hoogte van speciale acties,
zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en
reserveringsnetwerken. Zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Costa Rica-vliegticket.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren. Je kunt dan onder andere vliegen met KLM, Delta Airlines, Air France, Iberia en United Airlines.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande tarieven zijn richtprijzen zoals ontvangen van de luchtvaartmaatschappijen. Wijzigingen zijn voorbehouden, aangezien de tarieven iedere maand, maar ook dagelijks kunnen verschillen. Nadat we je reis aanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief. Naast bovengenoemde luchtvaartmaatschappijen, kunnen we ook tal van andere vluchten voor je boeken met bijvoorbeeld Swiss Air, Air Canada en Lufthansa. Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Costa Rica.