Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Vliegticket Costa Rica KLMVliegtickets Costa Rica, Nicaragua en Panama

   Een vliegticket Costa Rica op maat

   Naast het op maat maken van jouw Costa Rica reis, kan Riksja Costa Rica online ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Costa Rica, Panama en Nicaragua bouwstenen of een Costa Rica rondreis). Houd er daarnaast rekening mee dat er geen rechtstreekse vluchten naar Costa Rica en Nicaragua zijn. Wel kun je met KLM rechtstreeks naar Panama Stad vliegen. Wil je geld besparen op je vluchten? Dan is het ook mogelijk om twee keer over te stappen. Laat ons je voorkeuren weten en dan zoeken we een bijpassende vlucht voor je op.

    

   Vliegtickets Costa Rica, Nicaragua en Panama

   vliegticket Costa Rica United airlines Laagseizoen vanaf €549,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
   Hoogseizoen vanaf €950,- p.p. Economy Overstap via New York of Houston
   vliegticket Costa Rica Delta airlines Laagseizoen vanaf €699,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
   Hoogseizoen vanaf €1039,- p.p. Economy Overstap via Atlanta
   vliegticket Costa Rica klm Laagseizoen vanaf €699,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
   Hoogseizoen vanaf €855,- p.p. Economy Overstap via Panama Stad of Mexico Stad
   vliegticket Costa Rica Air Berlin Laagseizoen vanaf €740,- p.p. Economy Route Düsseldorf - San José
   Hoogseizoen vanaf €969,- p.p. Economy Overstap via Miami
   vliegticket Costa Rica United airlines Laagseizoen vanaf €749,- p.p. Economy Route Brussel - San José
   Hoogseizoen vanaf €1400,- p.p. Economy Overstap via New York of Houston
   vliegticket Costa Rica United airlines Laagseizoen vanaf €690,- p.p. Economy Route Amsterdam - Managua (Nicaragua) San José - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1100,- p.p. Economy Overstap via Houston of New York
   vliegticket Costa Rica klm Laagseizoen vanaf €665,- p.p. Economy Route Amsterdam - Panama Stad - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1015,- p.p. Economy Overstap geen
   Laagseizoen vanaf €649,- p.p. Economy Route Amsterdam - San José
   Hoogseizoen vanaf €1050,- p.p. Economy Overstap via Madrid

   Laagseizoen: tot half juni, vanaf half augustus tot half december
   Hoogseizoen: eind juni t/m half augustus en de kerstperiode

   Vliegen naar of via Amerika of Canada

   Als je reist naar of via de USA, dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de volgende website: ESTA. Het invullen duurt ongeveer een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Voor het invullen van het formulier moet US$ 14,- betaald worden. Hier is een creditcard voor nodig. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver word je geweigerd op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is.

    

   Vlieg je via Canada dan ben je vanaf 29 september 2016 verplicht om een eTA (Electronic Travel Authorization) aan te vragen (vergelijkbaar met de ESTA voor de Verenigde Staten). Ons advies is om deze verplichte reistoestemming minimaal 4 weken voor vertrek te regelen. Heb je geen eTA dan kun je geweigerd worden op de vlucht of een boete krijgen. De kosten voor de aanvraag bedragen $7,- Canadese dollar per persoon en kunnen alleen met een creditcard betaald worden. Hier vraag je het aan: eTA.

   Inbegrepen

   Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Costa Rica).

   De laagste vliegticket tarieven

   Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Costa Rica vliegticket.

   Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

   Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren. Je kunt dan onder andere vliegen met KLM, Delta Airlines, Air France, Iberia en United Airlines.

   Wijzigingen voorbehouden

   Bovenstaande tarieven zijn richtprijzen zoals ontvangen van de luchtvaartmaatschappijen. Wijzigingen zijn voorbehouden, aangezien de tarieven iedere maand, maar ook dagelijks kunnen verschillen. Nadat we je reis aanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief. Naast bovengenoemde luchtvaartmaatschappijen, kunnen we ook tal van andere vluchten voor je boeken met bijvoorbeeld Swiss Air, Air Canada en Lufthansa. Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Costa Rica.

    

   Zelf je rondreis samenstellen?
   Klik hier om te zien hoe Riksja Costa Rica werkt